Εταιρεία

Η Εταιρεία Art of Water - Fountains by Takis Agrogiannis κατασκευάζει συντριβάνια , καταρράκτες, υδροδημιουργίες και ολοκληρωμένα συστήματα σιντριβανιών.

Το νερό αποτελεί απαραίτητο στοιχείο για κάθε κήπο, μικρό ή μεγάλο. Η παρουσία του δημιουργεί άπειρες διακοσμητικές παρεμβάσεις , οι οποίες σε συνδυασμό με τον κατάλληλο φωτισμό δίνουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα και ομορφιά που … πηγάζει από την φύση! Τίποτα δεν συγκρίνεται με το γλυκό ήχο του κελαριστού γάργαρου νερού, που δημιουργεί πάντα ευχάριστη αίσθηση και χαρίζει χαλάρωση, ζωή και ευεξία.

 

Μετά από 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας η εταιρεία Art of Water, με την καλλιτεχνική φαντασία του Τάκη Αγρογιάννη, είναι από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της υδρoδιακόσμησης.

Τα προϊόντα της απευθύνονται τόσο σε επαγγελματικούς χώρους Ξενοδοχείων, Καφετεριών, κ.λ.π. όσο και σε ιδιωτικούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους καθώς και σε δημόσιους χώρους.

Μεταξύ άλλων διαθέτει :
• Τη μεγαλύτερη γκάμα από σιντριβάνια παντός τύπου για κάθε χώρο με άριστη ποιότητα κατασκευής και υλικών σε προσιτό κόστος.
• Τεράστια ποικιλία προϊόντων διαμόρφωσης και διακόσμησης εξωτερικών και εσωτερικών χώρων όπως : Καταρράκτες, βραχόκηπους, λίμνες, ρυάκια, πηγάδια κ.α.

• Πλήρη Εξοπλισμό και Ανταλλακτικά συντριβανιών όπως: Υποβρύχιες Αντλίες Συντριβανιών, Υποβρύχια Φώτα Συντριβανιών, Ακροφύσια - Μπεκ Συντριβανιών, Λεκάνες - Λίμνες Συντριβανιών κ.α.
•  Διακοσμητικά είδη, κατάλληλα για κήπους, βεράντες, roof gardens και κάθε άλλο εξωτερικό, εσωτερικό ή ημιυπαίθριο χώρο.
• Ειδικές κατασκευές .


Κάθε χρόνο η εταιρεία μας διευρύνει τις δραστηριότητες της με νέα ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα, που περιβάλλουν αξιόλογες κατασκευές – δημιουργίες, με μικρές ανάγκες συντήρησης καθώς και με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση σε νερό.